Relaterte artikler

Dansefest på DOTY 2016!

Seksjonen i Freestyle/discojazz & IDO – grener støtter DOTY 2016 med tiltak for å øke rekrutteringen og deltakelsen. Suksessen fra FDJ9 blir videreført med gratis start for alle 1. gangsstartende i singel og slow enkeltstart under årets DOTY 2016.

I tillegg til dette gir vi alle de som var 1. gangsstartende under FDJ9, altså forrige konkurranse, den samme muligheten igjen. Denne gangen som 2. gangsstartende.

Disse får også starte gratis i singel & slow enkeltstarter under DOTY 2016.

Gratis start gjelder ikke team, dobbel eller andre klasser det skal danses i.

Det er viktig med tiltak for å få opp rekrutteringen og sikre at de danserne som nylig har startet sin dansekarriere fortsetter. For å beholde dansere i en tidlig fase mener vi det er positivt at de får bli med på konkurranser. Dette skaper samhold og senker terskelen for deltakelse. Vi vil at så mange barn som overhode mulig skal få være med å oppleve hvilken dansefest disse konkurransene er.

En forutsetning er at man har betalt medlemskap i klubben man stiller for og at klubben er medlem av Norges Danseforbund.

Definisjonen på førstegangstartene er at man aldri tidligere har deltatt på freestylekonkurranser i ND’s regi.
Definisjonen på 2. gangstartene er at man var påmeldt i FDJ9 som 1. gangsstartende enten i singel eller slow.

All påmelding gjøres via WWW.DELTAGER.NO.

Det er egne felter i påmelding for 1. gangsstartende og 2. gangsstartende.

Det vil ikke være anledning til etteranmelding i hallen for denne kategorien danserne. Etteranmelding i hallen vil ikke være gratis.

Det vil bli gjennomført stikkprøver på at de som er påmeldt som 1. gangsstartende ikke har deltatt tidligere, samt at 2. gangstartene finnes på listene fra FDJ9.

Brudd på denne forutsetningen vil kunne innebære startnekt.