Relaterte artikler

Det er store ting på gang i hiphop-Norge – slik kan du komme på landslaget

Norge holder på å ta over hiphop-scenen, nå kan du bli med på landslaget, konkurrere ute i verden og bli trent av de beste!

Det siste året har Norge tatt EM-gull i det som blir ansett som den vanskeligste gruppen, solo herrer senior.
Les om Balder og EM-gullet her

Nylig tok William Gamborg-Nielsen sølv i VM i hiphop battle junior og Balder Hansen tok sølv i VM i hiphop battle senior.

Det er med andre ord store ting på gang i hiphop-Norge! Ønsker du å bli vurdert som kandidat til landslaget i hiphop og urbane stile 2017 er det veldig viktig at du deltar på NM i den 19.-20- november.
Info om arrangementet finner du her

Uttakskriterier

Teknisk komite for urbane stiler har i samarbeid med Norges Danseforbund utarbeidet et regelverk som skal gjelde for landslaget i hiphop og urbane stiler 2017.

Noen av uttakskriteriene lyder som følger:

Uttak gjøres i henhold til resultater, men teknisk komite vil også se etter utøvere i sterk utvikling. Dedikasjon og treningsvilje vil også legges vekt på i en vurdering.

Resultater
Uttaket gjøres på grunnlag av resultater fra nasjonale- og internasjonale konkurranser / «Battles» den siste perioden. Norsk rankingliste, samt verdensrankingen i IDO blir lagt til grunn. Enkeltstående resultater i IDO- og Battles konkurranser vil også bli tatt med i vurderingen.

Motivasjon, dedikasjon og treningsvilje
Utøvelse av urbane stiler skal gå foran alle andre idretter/kunstformer og fritidsaktiviteter forøvrig. Det vil si at om disse aktivitetene har arrangement samtidig, skal landslagsdeltakeren prioritere de urbane stilene. Utøvernes satsningsvilje, potensial og deres evne til å dra nytte av et landslagstilbud vil tas med i vurderingen.

Derfor er det veldig viktig at alle interesserte utøvere stiller på årets NM. Her legges nemlig grunnlaget for neste års uttak.

19.-20. November arrangeres årets NM i Urbane Stiler i Oslo, nærmere bestemt i Studio Step up sine lokaler samt Oppsal Arena. Helgen er fylt med Workshops, Battles og naturligvis konkurranse for alle utøvere i alle aldere. Mer informasjon om vilkår og bestemmelser omhandlet landslaget blir utlyst senere.

Påmelding: https://www.deltager.no/nm_urbane_dansestiler_20112016
Mer informasjon se Facebook: https://www.facebook.com/events/1706367836347847/

 

VELKOMMEN!