Relaterte artikler

Invitasjon Grenland Swing Dance Open + Nordisk bugg cup 2017

Grenland Rock & Swingklubb i samarbeid med Norges  Danseforbund inviterer til GSDO og nordisk bugg cup 2017 den 30.september.

Dato: lørdag 30. September 2017
Sted: Folkets Hus – Sverresgate 19, Porsgrunn,
Invitasjon: Klikk her
Påmelding: Sendes til følgende epost Swingogsalsa@hotmail.com
Påmeldingsfrist: 15.september 2017

Vi har den glede, i samarbeid med Norges Danseforbund, Swing, Salsa seksjonen,

å invitere alle danseglade fra fjern og nær til rankingstevne:
Grenland Swing Dance Open 2017 og Nordisk Bugg Cup!
Denne gangen har vi flyttet arrangementet til Storesalen i Folkets Hus i Porsgrunn. Folkets Hus ligger rett ved Hotell Vic hvor vi har gode priser for overnatting. Opplegget er som tidligere med velkomstdans fredag, konkurranse lørdag og stor dansefest lørdagskvelden. Iår har vi Dj både fredag og lørdag. Dansen er selvsagt åpen for alle danseglade. Som tilskuer under konkurransen får du en flott anledning til å se de beste danserne i Norden innen Folkeswing, Bugg, Trio, Rock’n Roll, Lindy Hop, West Coast Swing, Salsa (Bachata, Cubansk, Linje) og Show i et fyrverkeri av en konkurranse!

I år har vi lagt inn Nordisk Bugg Cup og håper på mange dyktige dansere fra Sverige, Danmark og Finland i tillegg til våre egne. Nordisk Bugg Cup vil bestå av 4 konkurranser i de nordiske landene hvor man får poeng etter plasseringen. Paret som har flest poeng til slutt er Nordens beste buggere.