Relaterte artikler

Ny samarbeidspartner for Norges Danseforbund

Norges Danseforbund har inngått et spennende samarbeid med Scandinavians AS og Dehli Cleve selvbruning! Trine Dehli Cleve, en av initiativtakerne bak Scandinavians AS, har i en årrekke konkurrert i sportsdans.

Trine er fire ganger verdensmester og fem ganger europamester og har til sammen 23 medaljer fra VM og EM. I dag er Trine nasjonal og internasjonal dommer i sportsdans og har vært med fra starten i 2006 som dommer i programmet Skal vi danse.

God dans og teknikk, samt utstråling og utseende har stor betydning innenfor alle våre grener. I tillegg til et flott kostyme er det viktig at huden ser sunn og brun ut. Dehli Cleve selvbruning er utviklet for det profesjonelle markedet, bestående av konkurransedans og kroppsutøvere, hvor det er høye krav til at produktene holder det de lover.

Gjennom vårt samarbeid med Scandinavians ønsker vi å gi våre medlemmer gode tilbud på selvbruning, og muligheten til å handle produktene gjennom en lett tilgjengelig salgskanal. I tillegg vil vi dele produktinformasjon med råd og tips til hvordan man lykkes med en fin farge før man deltar i konkurranser. Scandinavians vil delta på kommende konkurranser, samt være en sponsor ifm. premieringer og gaver. Du kan trygt handle selvbruningsprodukter til kropp og ansikt, samt lese mer om Scandinavians AS på deres hjemmeside: http://www.scandinavians.no/