Relaterte artikler

Sportsdansere på vei mot toppen

De norske sportsdanserne markerer seg i stadig sterkere grad internasjonalt og de siste to ukene har det vært flere oppturer for våre beste dansere. 

 

EM Standard ungdom

Lørdag 16. april stilte to norske par til start under EM Standard for ungdom. Ole Thomas Hansen og Julie Gudim Bjerkås fra KDK og Danyil Rybalko og Marthe Ekrem fra NeRo var våre store håp i konkurransen.

Danyil og Marthe var svært fornøyd med dansingen sin, de kom til andre runde og endte på 32 plass av 56 par i EM. Søndag kom de på 14. plass av 44 par i WDSF Youth Open Standard.

Ole Thomas og Julie kom dessverre så vidt utenfor 2. runde og sluttet på plass 38 i EM og fikk en 16. plass i WDSF Youth Open Standard.

I hallen var det til tider litt kaos organisatorisk, og veldig varmt, men likevel en flott opplevelse å få være med på, sier parene.

 

Nytt godt resultat for Petter & Kine

Samme helg og sted ble det arrangert WDSF International Open. Vårt landslagspar Petter Engan og Kine Marie Mardal danset seg helt inn i finalen og endte opp som nummer 4. Konkurransen var knallhard med 51 deltakende par.

 

Petter og Kine - Romania

Petter Engan og Kine Marie Mardal etter premieutdelingen WDSF International Open.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ungdomspar med suksess

Den siste tids gode prestasjoner toppet seg i helgen da vårt ungdomslandslagspar Tarjei Svalastog og Mathea Årestrup Øen tok en sterk 4. Plass i Youth Open Latin i Riga, Latvia. De var kun 2 poeng unna 3. plass. Paret rapporterer at de er kjempefornøyd med dansingen i alle 4 runder og takker sine trenere!

Tarjei og Mathea

Tarjei Svalastog og Mathea Årestrup Øen på 4. plass i WDSF Youth Open Latin.

 

Vi gratulerer!