Relaterte artikler

Trenersamling i Tromsø 26-28 august

Danseregion Nord Norge starter høstsemesteret med et suverent tilbud til alle klubber i nord.

Rolf og Heidi fra Rock `n Rolfs danseskole i Bergen er en av Norges beste kursholdere, og tar turen til Tromsø for å gi alle våre fantastiske trenere faglig påfyll og inspirasjon.

Dette kurset vil bli skreddersydd for å passe våre instruktører og gi dem god pedagogisk innføring. Flere trenere har ytret et ønske om å få litt nye innfallsvinkler, musikktips og hjelp til å utvikle seg som trenere. Vi i regionen ser viktigheten av å ta vare på våre trenere og ønsker derfor å gi dem et godt tilbud.

Det er også mulig å melde seg på kurset hvis man har et ønske om å starte opp som trener i sin klubb. Men vi må presisere at dette ikke er et dansekurs/turkurs for de som ønsker å lære seg å danse, eller flere turer. Dette kurset er rettet mot trenere og det er her hovedfokuset vil ligge. Vi må også presisere at dette IKKE er en del av selve trenerløypa til Norges Danseforbund, men et påfyllingskurs for våre trenere.

Kurset vil holdes på: Tromsø Swingklubbs lokaler, Seminarbakken 4, Tromsø.

Pris: 1000,-

Påmelding sendes til: drnn@dansing.no

Klokkeslett:

Fredag:18-21 (Teoretisk del)
Lørdag:10-18 (her vil det også bli en god lunsj-pause)
Søndag: 10-14

Kurset er to-delt, med både en teoretisk del og en praktisk del. På grunn av at Rolf og Heidi har mange års erfaring med swing velger de å ta den praktiske delen med fokus på swing. Men selve teorien handler om trenerrollen, musikkforståelse og mye annet. Denne vil derfor være aktuell for ALLE trenere, uansett hvilken dansestil de tilhører. Den teoretiske delen vil foregå på fredag (18-21).

Selve kurset i sin helhet koster 1000,- men de som bare ønsker teorien på fredag kan få dette for 300,- Anbefales virkelig på det sterkeste! Rolf og Heidi er utrolig dyktige og har lang fartstid, her vil dere få masse gode tips og triks.

Samtidig inviterer vi til dansekveld lørdag 27. august.

Klokken: 21:00-00:00.
Dette i forbindelse med vår trenersamling som holdes samme helg. Vi inviterer ALLE som er glade i dans til å komme å ta dere en dans sammen med oss!
Inngang: 50,-
Sted: Tromsø Swingklubbs lokaler, Seminarbakken 4
Ta med: egen drikke til kvelden, så skal vi stå for fengende rytmer og god stemning hele dansekvelden. Kom kom!

Kort info om kursholderne:

Rolf Kristian Aastvedt, også kjent som Rock’n Rolf, har drevet aktivt med dans siden 1986. Han har hatt kurs over hele landet og teamet i 1993 opp med Heidi Hartvigsen. De har begge danset nasjonalt og internasjonalt innen Swing Boggie Woogie med gode resultater og var på landslaget i 7 år. De har også deltatt nasjonalt i folkeswing og vært norgesmestre innen denne stilen. Rolf og Heidi er bosatt i Berge der de driver danseskolen «Rock’n Rolf».